Ruckomechi Camp

Paradijs voor natuurliefhebbers

Ruckomechi Camp

Paradijs voor natuurliefhebbers

Ruckomechi Camp

Het favoriete safarikamp van olifanten

Ruckomechi Camp, ‘paradijs voor natuurliefhebbers’ bevindt zich aan de oevers van de Zambezi rivier. In een groot bos van acacia en mahoniebomen liggen tien stijlvolle en-suite tenten, alle met exclusief uitzicht over de machtige Zambezi rivier en de bergen van de Great Rift Valley. Verken het park met een open 4x4 voertuig, in de vroege ochtend op zoek naar grote kuddes buffels, olifanten, antilopen en in de late namiddag naar roofdieren zoals leeuw, wilde hond, luipaard en jachtluipaard. Maak wandelsafari’s onder begeleiding van een professionele gids en observeer drinkend wild en tal van watervogels terwijl de kano, speedboot of het ponton door het water van de Zambezi glijdt. Spot three-banded Courser, western banded snake-eagle, Arnot's chat, green-capped eremomela, Afrikaanse golden oriole, Lilian's lovebird, Böhm’s spinetail en Meve’s starling. Vang een tijger… vis

Afkoelen kan in het zwembad en ontspannen doet u in de hangmat, gewapend met een verrekijker. Wakker worden doet u met een licht ontbijt. Tussen de safari’s door kunt u gebruik maken van een smaakvolle lunch en afternoon tea. Het diner wordt geserveerd aan de lange tafel in de eetkamer of buiten onder de sterren.

Tips & tops van Ruckomechi Camp:

  • Slechts tien ruime en stijlvolle tenten waarvan één bruidssuite
  • Terras met uitzicht over de rivier vol nijlpaarden
  • En-suite badkamer met binnen- en buitendouche
  • Een favoriet onder de gasten: 'bad-met-een-view' op een afgelegen, mooie plek
  • Breng een avond op het sterrendek door en bewonder de schitterende Melkweg
  • Het kamp ligt tussen albida bomen die zeer geliefd zijn bij olifanten vanwege hun peulen
  • Open van april tot medio november
  • Kinderen +6 jaar welkom

 

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Ruckomechi Camp