Kwandwe Fort House

Totale privacy middenin een ruig landschap in Oost-Kaap

Kwandwe Fort House

Totale privacy middenin een ruig landschap in Oost-Kaap

Kwandwe Fort House

Totale privacy met een indrukwekkend uitzicht

Met een adembenemend uitzicht op de Great Fish River, middenin het ruige landschap van Kwandwe Private Game Reserve, is Kwandwe Fort House de ideale plek voor een ultieme wildernisbeleving in Oost-Kaap. Begeef u in totale privacy, in een overvloed aan ruimte en breng in alle rust een onvergetelijke tijd met uw dierbaren door. Where the world can’t find you…

Tips & tops Kwandwe Fort House:

  • Elegante privévilla met vier luxe suites, geschikt voor gezinnen of een kleine groep vrienden tot 8 personen.
  • Beschikt over eigen wijnkelder, spabehandelkamer en een verfrissend zwembad.
  • Doe mee aan het 'Eco-nect'-programma van Kwandwe: een reeks leuke en avontuurlijke activiteiten in het reservaat om de band met het gezin te stimuleren.
  • Van traditionele gamedrives met het hele gezin tot Big Game-wandelsafari's en speciale Save the Rhino-excursies (alleen voor volwassenen en oudere kinderen): u heeft de leiding over uw reisschema.
  • Een privé safarivoertuig met gids staat voor u klaar en privépersoneel zorgt dat u niets tekort komt.
  • Informeer bij onze reisspecialisten ook naar de andere schitterende lodges en privévilla’s in het Kwandwe Private Game Reserve.

 

Rondreizen Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Kwandwe Fort House