Mhondoro Safari Lodge & Villa

Ga op safari bij Mhondoro Game Lodge, een kleinschalige vijfsterren game lodge in het malariavrije Welgevonden Game Reserve. In de directe omgeving leven vele dieren, zoals de Big 5, cheeta’s, giraffes, krokodillen en bruine hyena’s.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mhondoro Safari Lodge & Villa

KLEINSCHALIGE *****LODGE IN LIMPOPO

Mhondoro Safari Lodge & Villa is een luxueuze vijfsterren game lodge in het malariavrije Welgevonden Game Reserve in de provincie Limpopo. Welgevonden is het leefgebied van wereldberoemde Big 5 (leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn) en vele andere wilde dieren, zoals de cheetah, giraffe, krokodil, nijlpaard, bruine hyena, honingdas. De rangers van Mhondoro zijn experts in het traceren van deze dieren en nemen u dan ook graag mee op safari, in de vroege ochtend of in de namiddag.
De kleinschalige lodge heeft twee Deluxe Suites, een Executive Suite, een Honeymoon Suite, een Family Suite en een Villa speciaal voor grotere reisgezelschappen. Tussen de safari’s door kunt u genieten van het uitzicht vanuit uw ruime suite, maar ook van een duik in het zwembad en van de overheerlijke maaltijden, bereid met dagelijks verse ingrediënten.

TIPS & TOPS MHONDORO SAFARI LODGE & VILLA:

  • Uniek bij Mhondoro is de 'Waterhole Hide', waardoor u olifanten bij de waterhole kunt observeren op maar twee à drie meter afstand
  • Bekijk de waanzinnige sterrenhemel vanaf het speciale ‘Star Deck’
  • Bij Mhondoro kunt u genieten van culinaire hoogstandjes; dagelijks worden hier heerlijke gerechten bereid met zelf geteelde ingrediënten
  • Laat u verwennen in de Massage Suite: hot stone massages, deep tissue massages en aromatherapie behoren allemaal tot de mogelijkheden.
  • Tijdens de safari’s wordt u begeleid door professionele gidsen die u alles vertellen over het gebied en de dieren die er leven
  • Kinderen zijn welkom bij Mhondoro; er zijn speciale kindersafari’s en andere speciale kinderactiviteiten om ze op een speelse manier kennis te laten met de natuur en de dieren. Ook is er een speelruimte onder de grond zodat lawaai andere gasten niet stoort.
  • In het Welgevonden Game Reserve leeft de grootste concentratie bedreigde witte neushoorns. Een toegewijd team van Mhondoro zorgt er voor dat de neushoorns beschermd blijven

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Mhondoro Safari Lodge & Villa

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top