Tengile River Lodge

Zweef boven het water
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tengile River Lodge

Zweef boven het water

Volg de Sand rivier in het Sabi Sand wildreservaat en kom uit bij de exclusieve Tengile River Lodge.  Door het gebruik van natuurlijke materialen gaat de lodge helemaal op in de prachtige omgeving. De negen suites liggen verspreid langs de rivier en bieden een fenomenaal uitzicht. Doordat de elegante suites op hoogte zijn gebouwd lijkt het net alsof u zweeft over het water…

De ruime suites zijn sfeervol ingericht. Open lounges, elegante slaapkamers en ensuite badkamers (met binnen- en buitendouches) zorgen voor een buitengewoon intiem verblijf in het hart van Sabi Sands. Tijdens uw verblijf hoeft u zich zeker niet te vervelen. Unieke safari’s brengen u twee keer per dag naar ongerepte gebieden waar u met een klein beetje geluk oog in oog komt te staan met luipaarden, olifanten, zebra’s, leeuwen, buffels en ander wildleven. Duurzaamheid zit in het hart van Tengile. De lodge is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en praktisch de hele lodge draait op zonne-energie voor een echte ‘groene’ safari.

TIPS & TOPS VAN TENGILE RIVER LODGE:

  • 9 unieke, verhoogde suites met privé dek en zwembad waardoor u een spectaculair uitzicht heeft op de rustige rivier
  • Duurzaamheid voorop. Er wordt onder andere gewerkt met state-of-the art afvalwater- en rioolverwerkingssystemen
  • Een prachtige spa waarin u kunt ontspannen tussen de safari’s door. Een magnifiek toevluchtsoord voor een echt relax moment
  • Safari’s, bushwalks en birdwatching, gegarandeerd dat u geniet van onvergetelijke widlife momenten
  • Kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top