Tswalu Kalahari Reserve

Tswalu Kalahari is het grootste privé-natuurreservaat van Zuid-Afrika met een uitgestrekt heuvellandschap en savanne. Alles draait hier om het behoud van de natuur
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tswalu Kalahari Reserve

BAREFOOT LUXURY

Tswalu Kalahari is het grootste privé-natuurreservaat van Zuid-Afrika met een uitgestrekt heuvellandschap en savanne. Alles draait hier om het behoud van de natuur. Er worden slechts 30 gasten tegelijk toegelaten om zodoende de natuur zo min mogelijk te belasten. Hier geniet u het gehele jaar van de schitterende natuur en dierenwereld. De natuur is in geen enkel jaargetijde hetzelfde.
De lodge bestaat uit twee delen, Motse en Tarkuni. Kiest u voor een verblijf in Motse dan verblijft u in een van de negen ’legae’, ruime huisjes met uitzicht over de savanne. De negen legae delen het gezamenlijke infinity zwembad waarvandaan u tevens uitkijkt over het savannelandschap. De vijf luxueuze suites van Tarkuni zijn een oase van rust. Hier wordt u ontvangen door uw eigen gastheer en maaltijden worden bereid door uw eigen chef-kok. De safari’s maakt u met een privé-gids in uw privé safari-voertuig. Alles wordt gedaan om u de ultieme safaribeleving te geven. Geniet hiervan met volle teugen.

TIPS & TOPS TSWALU KALAHARI RESERVE:

  • In ‘The Motse’ zijn speciale ‘family suites’ waar u kunt verblijven met 2 volwassenen en 2 kinderen
  • Barefoot luxury bij ‘The Malori’; hier verblijft u midden in de woestijn op een privé platform. Geniet hier van elkaar, de stilte en de schitterende sterrenhemel die verschijnt als de avond valt…
  • Bij Tswalu zijn de gamedrives volledig aangepast op uw wensen. U kunt zelf aangeven wat u wilt, Tswalu regelt het voor u!
  • Proef, ruik en ervaar de natuur op haar best tijdens een ontdekkingstocht te voet. De ervaren gids laat u alles zien wat u wilt
  • De spa van Tswalu heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept
  • Reist u met kinderen? Bij Tswalu leren ze hen graag over het leven in de woestijn. De speciale bushwalks voor kinderen zijn altijd erg leerzaam en bovendien worden ze afgesloten met een welverdiende picknick.

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top