Heritage Suites Hotel

Frans-koloniale elegantie en modern Cambodjaans design in het hart van Siem Reap

Heritage Suites Hotel

Frans-koloniale elegantie en modern Cambodjaans design in het hart van Siem Reap

Heritage Suites Hotel

Stijlvol koloniaal hotel in Siem Reap

De entree van Heritage Suites Hotel ligt aan een stille straat, waar de drukte van het centrum van Siem Reap al naar de achtergrond verdwijnt. Achter de Frans-koloniale façade heerst echter een weldadige rust, uiterst welkom na een dagtrip langs de vele tempelcomplexen van Siem Reap.

Het hoofdgebouw, gedomineerd door een imposante constructie van hout en staal, verraadt de koloniale historie van Cambodja. Hier bevinden zich de Lobby Bistro en het Mezzanine restaurant, in een karaktervolle ambiance vol vintage en chroom. Wekelijks komt de lobby tot leven met live jazz muziek, voor een bruisende avond die populair is bij de jazz scene van Siem Reap. Aanschouw het muzikale feest vanaf de Mezzanine, of schuif beneden aan voor exotische cocktails en whisky.

Hoe anders is de sfeer elders in het hotel! Achter de besloten galerij met de Classic Rooms opent het zicht op het zoutwaterzwembad, omzoomd door tropische begroeiing. De avonden zijn sprookjesachtig, als de houtvuren ontstoken worden en kleine lichtjes reflecteren op het water. Op sommige avonden kunt u hier genieten van traditionele Apsara-dans of acoustische live muziek, het perfecte décor voor een poolside dinner.

De discrete ligging van de Bungalow Suites garandeert optimale privacy. De zeer ruime suites zijn uitzonderlijk fraai ingericht met ambachtelijk vervaardigd meubilair en eigentijdse Cambodjaanse kunstwerken. Een besloten tuin maakt uw privé-domein af. Zó dichtbij het hart van de levendige stad, maar binnen de muren van Heritage Suites Hotel kunt u zich terugtrekken in een oase van rust en romantiek.

Tips & tops Heritage Suites Hotel:

  • Heritage Suites Hotel biedt zes Classic Rooms, 17 Bungalow Suites en drie Executive Suites. De Suites beschikken onder meer over een groot vrijstaand bad, een regendouche, stoomcabine en een buitendouche.
  • De chef van het Mezzanine restaurant belooft u een culinair avontuur. Zijn Khmer Discovery Menu en Signature Menu zijn sublieme interpretaties van de traditionele Khmer-keuken.
  • Op donderdagavond speelt er live jazzmuziek in de Lobby Bistro. Bij het zwembad kunt u op dinsdagavond genieten van traditionele Apsara-dans, en op zaterdagavond klinkt hier acoustische live muziek.
  • De stijlvolle Heritage Spa biedt een veelheid aan behandelingen vanuit verschillende tradities.
  • Heritage Suites Hotel ligt zeer centraal in Siem Reap. Het Angkor Wat templecomplex ligt op nog geen 10 minuten rijden afstand.
  • Bent u van plan om in alle vroegte naar Angkor Wat te gaan? Vraag dan om het speciale sunrise breakfast.

Rondreizen Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Heritage Suites Hotel