Koh Rong Archipel

Verborgen schatten in de Golf van Thailand voor het ultieme tropische strandverblijf.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Koh Rong Archipel

‘No cars, no roads, no stress’

Voor de kust bij Sihanoukville ligt de Koh Rong archipel. Koh Rong, het grootste eiland, is tevens het één na grootste van Cambodja, maar klein genoeg om zonder auto’s te kunnen functioneren. De archipel is een waar paradijs, met witter dan witte stranden, en de zee is aquamarijn. ‘s Avonds licht het plankton op, de vloedlijn kleurt dan mysterieus blauw. Het eilandleven is simpel, gericht op de zee, de koraalriffen, en loom luieren in een hangmat. De lege stranden zullen echter niet altijd zo leeg blijven, is de verwachting. Nu zijn er nog maar enkele bungalow-resorts en hotels, maar hoe lang nog?

Verspreid over de eilanden zijn enkele luxe tot zeer luxe resorts, waar alles subliem geregeld is. De activiteiten spelen zich af rond het resort, op het water, op een verlaten strand. Vergeet de wereld even, en ervaar de volkomen rust van Koh Rong.

Rondreizen door Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Koh Rong Archipel

Song Saa Private Island

Verleidelijke luxe en romantiek op een tropisch eiland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top