Sihanoukville

Prachtige resorts met privé-stranden in een tropische omgeving, en om de hoek de levendige plaats Sihanoukville.

Sihanoukville

Kustplaats met verlaten stranden en ongeschonden natuur binnen handbereik

De kustplaats Sihanoukville is een populaire strandbestemming, met veel opties voor stadse activiteiten. De mooiste verlaten stranden en ongeschonden natuur liggen echter buiten de stad, maar binnen handbereik.

Jungle, mangrove en koraal

In Ream National Park vindt u zowel dichtbegroeide wouden, mangrovebossen en – in het mariene deel van het park – koraalriffen. Met zo’n 200 verschillende soorten is het park een paradijs voor vogelliefhebbers. Apen gaat u hier zeker zien, en met een beetje geluk ziet u eveneens het schuchtere schubdier. Per boot komt u bij de meest pittoreske, verlaten stranden die het park rijk is.

Dagtocht langs drie eilanden

Eveneens per boot kunt u een dagtocht maken langs drie eilanden: Koh Chaloh, Koh Tres en Koh Takiev. U kunt hier zwemmen in het kristalheldere water en luieren op het zachtgele zandstrand. Er zijn meerdere prachtige locaties om te snorkelen, u zwemt door een levend schilderij van kleurige vissen en koraal. Op een strand krijgt u een verse barbecuelunch geserveerd. Het zijn de perfecte ingrediënten om aan het eind van de middag rozig en uiterst voldaan bij uw hotel terug te keren.

Rondreizen door Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Sihanoukville

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top