Templation Hotel

Gestroomlijnde architectuur in een oase van groen, net buiten de poorten van Angkor Wat

Templation Hotel

Gestroomlijnde architectuur in een oase van groen, net buiten de poorten van Angkor Wat

Templation Hotel

ELEGANTE SUITES EN VILLA’S

Aan de rand van Siem Reap, grenzend aan het regenwoud van Angkor, ligt het nieuwe Templation Hotel. Het design is geïnspireerd op de machtige Khmer tempelcomplexen. Verschillende natuurlijke steensoorten zijn verwerkt in de architectuur, en de suites en villa’s liggen verspreid tussen tropisch groen, geurende bloemen en oude, majestueuze bomen. Zelfs de waterpartijen zijn de echo van de kanalen en reservoirs die de oude stad Angkor ooit van water voorzagen.

Het restaurant kijkt uit over een groot zwembad, dat dankzij de onregelmatige vorm en de leistenen afwerking de uitstraling heeft van een natuurlijk meer. Rondom is voldoende schaduw om ook gedurende de warme middaguren heerlijk te kunnen genieten van deze groene oase.

Het interieur van de suites en villa’s is fris en eigentijds. Strakke lijnen en lichte kleuren zorgen voor een aangename, verkoelende atmosfeer. Bovendien zijn de daken geheel begroeid met planten, een ecologische oplossing die zorgt voor optimale isolatie. Subtiele en smaakvol gekozen details geven kleuraccenten aan de leefruimtes, en alle moderne voorzieningen zijn aanwezig. De luxe badkamer is als een besloten patio: intiem, met veel lichtinval…en zonder dak! Hier kunt u baden in maanlicht.

Tips & tops Templation Hotel:

  • Templation Hotel heeft 33 suites en villa’s, alle met een privé-terras. De Junior Suites bieden plaats aan twee á drie personen en kijken uit over het grote zwembad. De Pool Suites en de Pool Villas zijn geschikt voor twee tot zes personen. Deze beschikken over een privé-zwembad met jetstream.
  • Uitgebreide voorzieningen in de suites en villa’s, waaronder air conditioning en plafondventilator, klamboe, thee- en koffiefaciliteiten.
  • Lounge en bar zijn aan drie kanten open, waardoor u vrij uitzicht heeft over de tuin en het bijzonder fraaie zwembad.
  • De menukaart geeft u een ruime keuze uit lokale, Aziatische en Europese gerechten. Kleine Khmer gerechten zijn de hele dag verkrijgbaar.
  • Voor de rustgevende maar verkwikkende behandelingen kunt u terecht in de spa en fitnessruimte.
  • Templation Hotel beschikt over een schat aan digitale informatie over Cambodja, e-books, historische publicaties, video-documentaires en films, waar u vrij gebruik van kunt maken.
  • De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het Angkor Wat tempelcomplex, u bent hier binnen enkele minuten rijden. Ook bent u snel in de stad Siem Reap.

Rondreizen Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Templation Hotel