Dudhwa National Park

De moerassen en bossen worden bewoond door een verscheidenheid aan bijzondere dieren
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dudhwa National Park

Tijgers, moerasherten en de eenhoornige Indische neushoorn

In het uiterste noorden van India, tegen de grens met Nepal, ligt Dudhwa National Park, een paradijs voor natuurliefhebbers. De moerassen en bossen van dit park worden bewoond door een verscheidenheid aan bijzondere dieren. Voor bezoekers is het park tussen november en mei toegankelijk. Tijgers, moerasherten en de eenhoornige Indische neushoorn zijn voor velen de belangrijkste redenen om naar dit park af te reizen, maar ook leven hier de lippenbeer, wilde zwijnen en een verscheidenheid aan (trek-)vogels zoals de ooievaar, kraanvogels, spechten, ijsvogels en de (dwerg-)uil. Hier bent u te gast bij de natuur, die u verwelkomt met het gezang van vogels, het ruisen van de bomen en een uitzonderlijke stilte. Een safari per 4-WD maakt het mogelijk om de indrukwekkende natuur van Dudhwa National Park te bewonderen. Uiteraard met natuurbehoud als belangrijkste uitgangspunt.

Rondreizen door India

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Dudhwa National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top