Jatiluwih Rijstterrassen

Trek er op uit en maak een wandeling door de fascinerende, intens groene terrassen

Jatiluwih Rijstterrassen

Trek er op uit en maak een wandeling door de fascinerende, intens groene terrassen

Jatiluwih Rijstterrassen

WANDELEN DOOR EEN GROENE OASE

Het landschap van Indonesië wordt bepaald door diepgroene tropische regenwouden en rijstvelden, waardoor het land de toepasselijke bijnaam ‘Gordel van Smaragd’ gekregen heeft. Rijst speelt een belangrijke rol in het leven van de Indonesiërs, ze eten drie maal per dag rijst en ook het aanbidden van de rijstgodin Dewi Sri is dagelijkse kost. Het beste bezoekt u de rijstterrassen die onder de mooiste van Zuidoost-Azië geschaard worden bij het licht van de opgaande zon, wanneer de omgeving langzaam groen kleurt. 
Een spectaculaire rit langs koffie- en cacaoplantages, kokosnootpalmen en bananen- en mangobomen brengt u naar het bergdorp Jatiluwih. Hier liggen de mooiste rijstvelden van Bali die zijn toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege het Subak irrigatiesysteem, een speciaal watervoorzieningssysteem van kanalen en stuwen uit de 9e eeuw. Trek er op uit en maak een wandeling door de fascinerende, intens groene terrassen en laat u in vervoering brengen door de spectaculaire vergezichten. Op heldere dagen reikt het zicht tot aan het zuiden van Bali. 

Rondreizen Indonesië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!