Kingfisher Ecolodge

Comfortabel resort in de Beung Kiat Ngong Wetlands

Kingfisher Ecolodge

Comfortabel resort in de Beung Kiat Ngong Wetlands

Kingfisher Ecolodge

Retraite in de Emerald Triangle

Kingfisher Ecolodge is te vinden in de Emerald Triangle, het nog ongerepte kruispunt van Laos, Thailand en Cambodja. Het resort is onder architectuur gebouwd in perfecte balans met de natuur. Beleef de oorspronkelijke Laotiaanse levensstijl van dichtbij en laat u overweldigen door de natuurlijke schoonheid van de Beung Kiat Ngong Wetlands.

Slow motion

Het leven is hier comfortabel en eenvoudig. De dagen glijden voorbij terwijl u geniet van de gewone dingen, van schitterende sterren in de tropische nacht en olifanten en waterbuffels die grazen in slow motion, terwijl in de verte een zwerm witte vogels in de blauwe lucht speelt.

Tips & tops van Kingfisher Eco Lodge:

  • Zeven tweepersoons comfort bungalows en vier eco-rooms zijn gebouwd naar ontwerp van Vincent Fischer Zernin; traditionele bouwmaterialen zijn gecombineerd met moderne concepten en architectuur, en stroom afkomstig is van zonne-energie.
  • Het open restaurant is verspreid over twee verdiepingen en serveert Laotiaanse en Italiaanse gerechten. U bent er voor alle maaltijden op de dag welkom, mits u naar Laotiaanse traditie uw schoenen buiten laat.
  • In de gemeenschappelijke ruimten kunt u kosteloos gebruik maken van WiFi.
  • Hikes in de prachtige omgeving van Phou Asa mountain, een tocht door moerasland per olifant, een dag lang mountainbiken van dorp naar dorp, de mogelijkheden van de omgeving zijn eindeloos.
  • Beung Kiat Ngong Wetlands maakt deel uit van Xe Pian Natural Protected Area, een van de beschermde gebieden van Laos waar de natuur nog in volle vrijheid haar gang kan gaan. Het is rijk is aan een grote diversiteit aan dieren, vogels en vissoorten.

Rondreizen Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Kingfisher Ecolodge