Satri House

Villa’s in Frans koloniale stijl aan de groene rand van Luang Prabang

Satri House

Elegant hotel in Luang Prabang

Op een van de mooiste plekjes aan de rand van de oude stad is het stijlvolle Satri House te vinden. Het oorspronkelijke gebouw werd in 2002 geheel gerenoveerd en sindsdien is het in gebruik als hotel. Mettertijd zijn er zes villa’s bij gebouwd, in Frans koloniale stijl en geïnspireerd op de Laotiaanse cultuur.

De zoele sfeer van Satri House is een weerspiegeling van de omgeving, het is kalmte en rust wat hier de klok slaat.

Tips & tops van Satri House:

  • De 28 kamers zijn ingericht met handgemaakt houten meubilair, hebben ruime balkons en dito badkamers met regendouches. Het verschil met de drie suites zit hem in de oppervlakte en de additionele ligbaden.
  • De spa heeft een grote jacuzzi, koud dompelbad en herbal stoomsauna, en een massageruimte waar u terecht kunt voor een scala aan behandelingen.
  • Satri House Restaurant is sfeervol ingericht in traditionele koloniale stijl. Uitkijkend op de groene tuinen zullen de lokale gerechten, Westerse specialiteiten en Aziatische hoogstandjes u prima smaken 
  • In die prachtige groene tuinen is het heerlijk ontspannen aan het buitenzwembad en in de goed voorziene bar.
  • Gratis draadloos internet door het hele hotel.

Rondreizen door Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top