Settha Palace Hotel

Elegant koloniaal hotel met Franse koloniale charme in het hart van bruisend Vientiane

Settha Palace Hotel

Elegant koloniaal hotel met Franse koloniale charme in het hart van bruisend Vientiane

Settha Palace Hotel

Koloniaal boetiekhotel

Aangekomen in Settha Palace Hotel, in het hart van Vientiane, treft u klassieke elegantie, vriendelijke service en Franse koloniale charme aan. Dit opmerkelijke hotel is gebouwd in het begin van de vorige eeuw, rond 1932 en smaakvol gerestaureerd in zijn voormalige keizerlijke glorie. In handen van dezelfde gepassioneerde familie als tijdens de gloriedagen vóór de verandering van regime zijn kosten noch moeite zijn gespaard om dit stijlicoon weer tot leven te brengen.

Het ruime zwembad van Settha Palace ligt in een prachtig onderhouden tuin, waar meerdere plekken zijn ingericht om u culinair te verwennen. Restaurant La Belle Epoque verzorgt Franse en mediterrane maaltijden. Het Sidewalk Café serveert een internationaal en Aziatisch menu en u kunt bij de bar aan het zwembad terecht voor een lichte snack en een verfrissend drankje. Vriendelijke service met een warme glimlach en discrete aandacht voor al uw wensen zijn hier vanzelfsprekend. Sabaidee!

Tips & tops van Settha Palace Hotel:

  • Er zijn in totaal 29 stijlvol ingerichte en buitengewoon comfortabele kamers, variërend van Executive Suites van 70 m2 tot Deluxe kamers van 35 m2, alle met uitzicht op tuin of zwembad.
  • Van klassieke fine dining tot resort-stijl poolside maaltijden, Settha Palace biedt alle smaken, en ook private dining is mogelijk. Er is op aanvraag roomservice beschikbaar.
  • Treed binnen in de prachtig ingerichte massageruimtes die uitkijken op de tuin en verwen uzelf met klassieke massage behandelingen.
  • Voor een aërobe training en bodybuilding kunt u terecht in de sportzaal die is gevuld met high end apparatuur.
  • De vintage Londense taxi limousines brengen u in slechts 15 minuten van en naar de internationale luchthaven Wattay.
  • Ontsnap aan de waan van de dag en ontspan aan het buitenzwembad, waar luie lounge stoelen, dikke badhanddoeken en een uitgebreid snackmenu op u wachten.
  • Overal gratis WiFi.
  • Het hotel ligt loopafstand van diverse musea, de ochtendmarkt en lokale highlights van Vientiane evenals ambachtelijke hout en weefwerkplaatsen.
  • Buddha Park, Phou Khao Khouay N.P. en Vang Vieng op rij-afstand.

Rondreizen Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Settha Palace Hotel