The Datai Langkawi

Luxe resort met vergezichten over de Andaman zee, op een schitterende locatie tussen regenwoud en zandstrand.

The Datai Langkawi

Afgelegen luxe resort

Ver van de bewoonde wereld en uitsluitend bereikbaar per boot ligt The Datai Langkawi, een luxe resort met uitgebreide faciliteiten. De architectuur van dit schitterende resort is subliem en bescheiden tegelijk. Subliem is de locatie op een bergrichel aan de rand van het regenwoud, 40 meter boven de zeespiegel. Ruime terrassen en diverse restaurants bieden een schilderachtig panorama over de sikkelvormige baai en de Andaman zee. Subliem is ook het comfort van de villa’s en suites.

De bescheidenheid schuilt in de algehele lay-out, waarbij de aanwezige natuurlijke elementen het vaste uitgangspunt vormden. Door het gebruik van natuurlijke materialen gaan de villa’s en suites, de trappen en bordessen op in de weelderig groene omgeving. Vanaf uw terras, of terwijl u zich begeeft naar een restaurant of naar het strand ziet u toekans, varanen, brillangoeren en otters. Het prachtige strand aan de voet van het resort is ongerept, onbewoond. Het Datai Langkawi-resort heeft een bescheiden plaats ingenomen tussen de oorspronkelijke flora en fauna. Maar ook dat is uiteindelijk ronduit subliem.

Tips & tops van The Datai Langkwai:

  • De 122 Villa’s, suites en kamers zijn beschikbaar in verschillende klassen. U heeft ruime keuze uit diverse stijlen en ligging, het aantal kamers en de voorzieningen. Sommige villa’s beschikken over een privé-zwembad.
  • Beach Villa’s liggen verscholen langs de begroeide zoom van het strand, de Canopy en Rainforest Villa’s en Suites liggen in de beschutting het regenwoud, vaak op strategische plaatsen met een doorkijkje naar de zee. U geniet optimale privacy, en u bent altijd omringd door puur natuur.
  • In de Lobby Lounge – met binnen- en buitenterras – kunt u terecht voor canapés en cocktails. ’s Avonds speelt hier live muziek.
  • Topchefs verzorgen exquise gerechten gebaseerd op de culinaire tradities uit Maleisië, India, Thailand en Europa. U kunt kiezen uit vier restaurants op zeer verschillende locaties, zowel aan het strand als in de beslotenheid van het regenwoud.
  • Op verzoek kunt u romantisch dineren op een afgelegen plek aan het strand. Geniet van kaarslicht en champagne, een vier-gangen menu met verse kreeft, een verleidelijke dessert…
  • Tjirpende krekels, vogelzang en het ruisende water van een kreek dragen bij tot het weldadige effect van de behandelingen van Datai Spa.
  • Men schat dat het regenwoud rond het Datai Langkawi-resort minstens 10-miljoen jaar oud is. Een gepassioneerde en professionele natuurkenner is uw gids tijdens excursies door het woud.
  • De Els Club Teluk Datai behoort zonder twijfel tot de mooiste golfbanen ter wereld. De 18 holes bevinden zich in een uizonderlijk fraaie natuurlijke setting met uitzichten over de Andaman zee.
  • Laat u beslist verleiden tot een sunset cruise op een prachtige schoener, de Naga Pelangi! Langere cruises brengen u naar verschillende eilanden, waar u kunt zwemmen, snorkelen en kajakken. Aan boord worden heerlijke gerechten en drankjes geserveerd, en op een verlaten strand wacht u een uitbundige picknick.

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top