The Strand Cruises

Per luxe rivierstomer in Victoriaanse stijl de landschappen langs de Irrawaddy rivier aan u voorbij laten glijden, een weldadige manier van reizen!

The Strand Cruises

Per luxe rivierstomer in Victoriaanse stijl de landschappen langs de Irrawaddy rivier aan u voorbij laten glijden, een weldadige manier van reizen!

The Strand Cruises

Luxe cruises tussen Mandalay en Bagan

Het iconische Strand Hotel in Yangon heeft haar service begin 2016 uitgebreid met luxe cruises op de Irrawaddy-rivier, tussen Mandalay en Bagan. Het cruiseschip is gebouwd in de uiterlijke stijl van koloniale rivierstomers. Echter, zodra u aan boord gaat, ontdekt u de grote weelde van dit moderne en zeer luxe schip, dat het design van The Strand Hotel op geslaagde wijze weerspiegelt. Ruim en licht, een vleugje Victoriaans, traditioneel én eigentijds, het interieur is uiterst smaakvol en elegant.

De maaltijden kunt u gebruiken in het fraaie restaurant, met aan beide zijden een panoramisch uitzicht over het water en de oevers. Zo kunt u genieten van een frisse lunch of culinair diner, terwijl het leven rond de rivier en sferische coulissenlandschappen voorbij glijden. Ook kunt u kiezen voor een barbecue op een buitendek, waarbij de zwoele avondlucht zich vermengt met een appetijtelijk aroma. Laat u verrassen door de uitgebreide wijnkaart! De sommelier nodigt u graag uit voor een proeverij. 

De luxe cabin suites zijn opmerkelijk ruim van opzet. Bovendien hebben de suites een kamerhoog raam, waardoor u dag en nacht eersterang zit – of ligt – voor een dromerig uitzicht over de Irrewady rivier.

Diverse faciliteiten maken het leven aan boord nog aantrekkelijker, u zou haast vergeten dat Myanmar meer is dan een fascinerend décor buiten het schip! Uiteraard legt de boot op meerdere plaatsen aan. Met vaste grond onder de voeten kunt u op ontdekkingstocht gaan, onder begeleiding van een deskundige, Engelstalige gids.

Tips & tops van The Strand Cruises:

  • 27 Luxe cabin suites met 24-uurs butlerservice
  • Restaurant met à la carte menu, zowel internationale als lokale specialiteiten
  • Barbecue dek en wijnproeverij
  • Wellness en spa
  • Fitness ruimte
  • Boetiek
  • Zonnedek met zwembad
  • Vele stops onderweg voor excursies

Rondreizen Myanmar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s The Strand Cruises