Wandelen in Putao

Regenwouden en snelstromende rivieren, in de verte de besneeuwde bergtoppen van de Oostelijke Himalayas. De natuur is overdonderend in dit weinig bezochte gebied.

Wandelen in Putao

De belangrijkste stad van Myanmar 

Putao, de meest noordelijke stad van Myanmar, is alleen te bereiken per binnenlandse vlucht. Bij aankomst betreedt u een desolate vlakte die omzoomd is door bossen en bergen. Sta even stil, kijk om u heen. Op de achtergrond schitteren de besneeuwde toppen van de Oostelijke Himalaya. Putao is de belangrijkste stad, maar met de uitstraling van een provinciestadje. Hier komen zelden toeristen. Alles voelt anders.

Een luxe lodge is de comfortabele haven van waaruit u verschillende activiteiten kunt ondernemen. Zet alle zintuigen wijd open tijdens wandelingen door het frisse landschap. U passeert bamboebossen, steekt rivieren over via hangbruggen, en langs de oever van een Nam Plak kreek strijkt u neer voor een lazy picnic.

In de vele dorpen langs de route wordt u begroet door Lisu en Kachin, bergvolkeren die alleen het geïsoleerde noorden leven. Rol de broekspijpen op, en stap de rivier in om te leren hoe men hier op traditionele wijze goud wint. Of doe mee met het grote waterspektakel als olifanten in de rivier gewassen worden.

In een raft kunt u een deel van de Nam Lang rivier afdalen. Dat belooft een spetterend mooie tocht van een paar uur, of kiest u voor een tweedaagse tocht met een kampeerovernachting midden in de natuur? Het warme bad van de lodge wacht geduldig op uw terugkomst…

Rondreizen door Myanmar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top