Zon en zee in Ngapali

Een onverwachte bonus in een land vol verrassingen: de parelwitte tropische stranden van Ngapali.

Zon en zee in Ngapali

Ongerepte bounty-kust met witte stranden, kokospalmen, en een blauwe, lauwe zee

Na alle boeiende omzwervingen in Myanmar wacht u nog een verrassing. Droomde u wel eens van verblijf aan een ongerepte bounty-kust met witte stranden, kokospalmen, en een blauwe, lauwe zee? In Ngapali wordt die droom bewaarheid. Hier leeft u tussen twee werelden: ultiem comfort in een authentieke omgeving. Uw luxe resort ligt aan het strand waar altijd meer dan genoeg plaats is, het rustgevende ruisen van de branding is de muziek die dag en nacht klinkt. Misschien is dat al voldoende, en laat u de tijd verglijden om alle indrukken van Myanmar nog eens de revue te laten passeren.

De dagen kunnen ook gevuld worden met activiteiten op zee en op het land. Zeevissen, snorkelen, een boottocht naar kleine eilanden net voor de kust of naar mangrovebossen, de zee nodigt u uit. Te voet of op de fiets kunt u bossen, velden en dorpen verkennen. Alleen, of met een gids die u meeneemt naar ambachtelijke werkplaatsen, kloosters en een lokale markt. Is golfsport uw passie? Niet ver van het resort is een 18-holes golfbaan, met uitzicht op zee.

Aan het eind van de middag keren lokale vissersboten terug van de zee, de avond daalt neer, sfeervolle lichten worden ontstoken. Tijd voor een heerlijk diner, zonder enige haast.

Rondreizen door Myanmar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top