Jaffna

Het vruchtbare schiereiland van Sri Lanka

Jaffna

HET VRUCHTBARE SCHIEREILAND VAN SRI LANKA

Jaffna is jarenlang ontoegankelijk geweest door de burgeroorlog. Gelukkig is deze tijd voorbij, nu is het een unieke, levendige stad in het noorden van Sri Lanka. Een reis naar het vruchtbare schiereiland biedt u een kijkje in een wereld die niet is aangetast door toeristen. Ondanks de Indiase invloeden heeft de stad een eigen unieke identiteit gecreëerd met historische bezienswaardigheden, zoals het Jaffna Fort, het Royal Palace en de enorme hindoetempel Nallur Kandaswamy Kovil.  In Jaffna vindt u verder indrukwekkende kerken, pittoreske straatjes en pleinen en koloniale buitenwijken.

Vanuit Jaffna heeft u een adembenemend uitzicht op de Jaffna Islands; dunbevolkt, witte zandstranden, een glinsterende blauwe zee met daar omheen wuivende palmbomen. De ongerepte eilanden zijn bereikbaar per boot en door middel van dijken vanuit Jaffna. De eilanden zijn niet alleen een goed alternatief voor rustzoekers, ook bieden ze diverse mogelijkheden voor het spotten van tropische vogels. Gaat u mee naar het ‘einde van de wereld’? Where the world can’t find you…

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top