Yala National Park

Nergens ter wereld treft u meer luipaarden aan dan hier

Yala National Park

NERGENS TER WERELD TREFT U MEER LUIPAARDEN AAN DAN HIER

Yala ligt in het zuiden van Sri Lanka en staat bekend om de grote populatie luipaarden. Nergens ter wereld treft u meer luipaarden aan dan hier. Als de zon hoog aan de hemel staat liggen de luipaarden heerlijk te luieren op de takken van de bomen. Tijdens een spannende jeepsafari door het nationale park ziet u ook apen door de bomen slingeren, buffels die lopen te grazen, beren op de weg die de toegang versperren en krokodillen die op de loer liggen langs de oevers. Naast het aanwezige wildlife biedt het park ook een verscheidenheid aan exotische natuur; fraaie lagunes, mangrovebossen, dichte jungle, imposante rotsen, enorme grasvlaktes en moerassen. In deze groene omgeving kunt u meer dan 300 verschillende bloemsoorten vinden. Gaat u met ons mee naar dit ongerepte natuurpark in het zuiden van Sri Lanka?

Een bezoek aan Yala kunt u perfect combineren met Bundala National Park. Bundala is een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Vogelaars zien hier onder meer de witwangstern, de grijze pelikaan, de bruinkapjungletimalia en de Indische nimmerzat. Tussen september en maart groeit het aantal vogels in verband met de komst van de trekvogels. Verder staat het park bekend om de grote groepen flamingo’s die het natuurgebied aandoen.

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Yala National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top