Huai Nam Dang National Park

Afgelegen berggebied gehuld in mist

Huai Nam Dang National Park

Valleien vol mistzee  

Stelt u zich schilderachtige bergkammen, loofbossen, watervallen, hot springs en bergstammen voor... Huai Nam Dang National Park heeft het allemaal! Het is een van de grotere parken van Thailand, noordelijk van Chiang Mai. In de koudere maanden zijn de zonsopgangen in dit afgelegen gebied betoverend mooi. Vanaf de uitkijkpunten Doi Kio Lom en Dong Chang is het een spectaculair schouwspel wanneer de zon 's ochtends uitstijgt boven de zachte witte zee van mist die zich uitstrekt over de valleien.

Junglewatervallen, geisers en stammen

Maak een jungletocht naar de verschillende watervallen en geisers dwars door het leefgebied van olifanten, beren, tijgers, makaken, sambarherten, mongoesten, stekelvarkens, civetkatten, everzwijnen en vele uitzonderlijke vogelsoorten. Zak op een bamboe raft de Mae Taeng rivier af, de lucht afzoekend naar dikbekpapegaaiduiven, Indische vleermuisparkieten, grote piepers, roodkeelbospatrijzen, grote beo's en buulbuuls.

Bezoek een traditioneel bergdorp en leer meer over de fascinerende en intieme band met de natuur die de stammen hebben. Traditionele olifantenverzorgers leren u hoe zij een nauwe band met de majestueuze dieren ontwikkelen. Deze kennis brengt u direct in praktijk terwijl u olifanten verzorgt en wast in een prachtige natuurlijke omgeving. 

Rondreizen door Thailand

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top