Lebua at State Tower

Hotel in hartje Bangkok met spectaculaire panoramische uitzichten, vorstelijke suites en gevierde restaurants en bars

Lebua at State Tower

*****hotel in hartje Bangkok

Spectaculaire panoramische uitzichten, vorstelijke suites en gevierde restaurants en bars; Lebua at State Tower tilt de legendarische Thaise gastvrijheid naar een geheel nieuw niveau. Door de gunstige ligging in het kloppende hart van Bangkok zijn alle bezienswaardigheden bovendien binnen handbereik. Echter voor een sterrenervaring op gastronomisch gebied hoeft u hotel niet te verlaten.

The Dome is de beste rooftop venue van de metropool vanwege de Sky Bar - een fantastische bar op het dak - en Sirocco, het hoogste mediterrane openluchtrestaurant ter wereld. Meer culinair genot wacht op u in de Distil Lounge, in het beroemde Aziatische restaurant Breeze en in Mezzaluna, het verfijnde mekka dat wordt geprezen vanwege zijn innovatieve keuken. Recente toevoegingen aan The Dome zijn Flûte en Alfresco 64, 's werelds hoogste openlucht champagne en whiskybar.

Tips & Tops van Lebua:

  • 136 elegant ingerichte suites met aparte slaapkamer, woonkamer en kitchenette
  • Toplocatie vlakbij de Chao Praya rivier, BTS SkyTrain en snelweg
  • Lebanese, Indiase, Thaise en westerse smaken voor ontbijt bij Café Mozu
  • Er is uitgebreide keuze in wellness-behandelingen in de spa die deel uitmaakt van het fitnesscentrum met buitenzwembad
  • Hoogstaand serviceniveau
  • Door onder andere Tripadvisor, Condé Nast Traveller en Travel + Leisure bekroond met diverse onderscheidingen

Rondreizen door Thailand

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top