Six Senses Con Dao

Roomwitte stranden, weelderige luxe en een overdaad aan natuurschoon

Six Senses Con Dao

Roomwitte stranden, weelderige luxe en een overdaad aan natuurschoon

Six Senses Con Dao

Minimalistisch ingerichte ruime villa's

Een korte vlucht vanuit Ho Chi Minh City brengt u naar de Con Dao-archipel. In een oceaan van blauw ontwaart u de cluster van zestien eilanden. Smaragdgroene en turquoise kleurschakeringen in het wateroppervlak verraden diepteverschillen van de zee, de roomwitte stranden lonken. Daar beneden, aan een prachtige baai van het grootste eiland Con Son, ligt uw bestemming: Six Senses Con Dao.

Het interieur van de zeer ruime villa’s is minimalistisch, waardoor alle aandacht uitgaat naar het panorama van het strand en de baai. De service en de voorzieningen van Six Senses Con Dao zijn zó uitgebreid, dat u de dagen zou kunnen vullen zonder de beslotenheid van het resort te verlaten. Echter, Con Son en de andere eilanden van de archipel hebben extreem veel natuurschoon, en alle excursies vanuit het resort zijn tot in de puntjes verzorgd. De inspanning is minimaal, de beloning maximaal.

Tips & tops Six Senses Con Dao:

 • 54 Luxe en zeer ruime villa’s met een capaciteit van twee tot acht personen, zijn alle uitgerust met onder meer een privé infinity-pool, terras, groot bad, buitendouche, minibar en wijnkabinet.
 • Voor verleidelijke gerechten heeft u de keuze uit vier restaurants. Aromatische Vietnamese en westerse gerechten worden bereid met de beste ingrediënten. Vanzelfsprekend staan er veel zeevruchten en vis op de kaart.
 • Kies uw locatie op het strand of op een lommerrijke plek voor een exclusieve lunch of picknick.
 • In de binnen- en buitenruimtes van de wellness kunt u terecht voor diverse behandelingen.
 • De mooiste koraalriffen van Vietnam zijn te vinden rond de archipel. U kunt snorkelen, en zelfs als u geen duikbrevet heeft kunt u hier een proefduik maken. Als u de tijd heeft is het mogelijk om een PADI duikbrevet halen. Ervaren duikers kunnen deelnemen aan een nachtduik!
 • Maak een zeiltocht per catamaran langs de kleine eilanden, en geniet van een barbecue onder de palmen op een stil en verlaten strand.
 • Tijdens een wandeling door het tropische woud kunt u bijzondere diersoorten tegenkomen, waaronder de zeldzame krab-etende makaken.
 • Zeeschildpadden keren jaarlijks terug om eieren te leggen op het strand waar zij zelf ter wereld kwamen.
 • Tijdens een culturele excursie bezoekt u de vuurtoren en historische monumenten, waaronder de verlaten gevangenis.
 • Voor kinderen van alle leeftijden zijn er vele speelse activiteiten, die heerlijk aansluiten bij de omgeving.
 • Six Senses Con Dao is een weldadige locatie voor uw huwelijksreis!

Rondreizen Vietnam

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Six Senses Con Dao