Six Senses Ninh Van Bay

Luxe boetiekresort gelegen aan een idyllische baai

Six Senses Ninh Van Bay

Luxe boetiekresort gelegen aan een idyllische baai

Six Senses Ninh Van Bay

Rustiek en romantisch resort

Waar de Baai van Nha Phu en de Zuid-Chinese Zee elkaar ontmoeten, aan het uiteinde van een schiereiland, ligt de pittoreske Ninh Van Baai. Een wit zandstrand in de vorm van een maansikkel –  met aan weerszijden fraaie rotspartijen – en ongerept woud als achterland vormen het intieme domein van Six Senses Ninh Van Bay resort.

Het resort is uitsluitend per boot te bereiken waardoor het de sfeer heeft van een afgelegen bounty-eiland. Dat gevoel wordt nog eens versterkt door de rustieke architectuur van de luxe villa’s. Natuurlijke materialen, robuust en puur, zijn smaakvol toegepast in de constructie en inrichting van de villa’s. Het wekt de schijn van back-to-basics, maar met de smaak van champagne en kaviaar. U heeft hier alle denkbare comfort, inclusief een privé-zwembad of privé plunge pool in de rotsen. Six Senses Ninh Van Bay heeft bovendien talrijke faciliteiten en opties voor rustgevende of sportieve activiteiten. Ook aan uw kinderen is gedacht! U hoeft helemaal nergens naartoe, alles is binnen handbereik.

Wit zand glinstert op uw huid, een tropische cocktail en canapés, voorbij het strand de blauwe zee… zet de tijd maar stil.

Tips & tops Six Senses Ninh Van Bay:

 • 59 Self-contained villa’s – met een of twee slaapkamers – liggen ruim opgesteld langs het strand, speels gebouwd tussen de enorme rotsblokken, of verscholen in het woud. Alle villa’s hebben uitzicht op de Zuid-Chinese Zee, en beschikken over een privé-zwembad of plunge pool in de rotsen.
 • De Water Pool Villa’s beschikken over een ladder, die vanaf de rotsen direct toegang geeft tot de zee. Een koraalrif ligt letterlijk aan uw voeten.
 • De Beach Pool Villa’s zijn uitermate geschikt voor families met jonge kinderen. Kinderbedden en kinderstoelen zijn aanwezig.
 • Het resort is de perfecte locatie voor uw huwelijksreis! Exclusieve villa’s en suites bieden optimale privacy en extra faciliteiten, zoals een dining area en een privé spa-room.
 • Verschillende topklasse-restaurants bieden zowel Vietnamese als internationale specialiteiten, bereid met organische producten uit de regio.
 • Voor een diner in intieme sfeer kunt u terecht in de Wine Cave, maar een diner op het strand of in-villa dining behoren ook tot de mogelijkheden.
 • In ‘Drinks by the Beach’ en ‘Drinks by the Bay’ kunt u terecht voor een sunset apéritief en bijzondere cocktails.
 • 24/24 Butlerservice.
 • Meerdere wellness-paviljoens met openlucht-jacuzzi liggen verspreid op de heuvel achter het resort. ’s Ochtends kunt u deelnemen aan Yoga en Tai Chi.
 • Talrijke mogelijkheden voor wateractiviteiten, onder meer snorkelen, duiken, wakeboarden, waterskiën, kayakvaren, zeevissen en excursies naar eilanden.
 • De Children’s Club staat onder leiding van gekwalificeerde begeleiders. Zowel binnen als buiten organiseren zij speelse en spannende activiteiten, en er is een glasbodemboot. Babysitterservice is eveneens aanwezig.
 • Vanaf de Cam Ranh luchthaven nabij Nha Trang is het 60 minuten rijden naar de aanlegsteiger, en dan nog 20 minuten varen. Alle transfers worden voor u geregeld.

Rondreizen Vietnam

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Six Senses Ninh Van Bay