Belmond Cap Juluca

Het meest exclusieve toevluchtsoord van Anguilla

Belmond Cap Juluca

Exclusief toevluchtsoord

Til ontspanning naar een hoger niveau in Belmond Cap Juluca, het meest exclusieve toevluchtsoord dat Anguilla rijk is. Het resort is de ideale uitvalsbasis om de ongerepte stranden, brede koraalriffen en een niet te missen culinaire scene van het eiland te ontdekken. Het is zo op het eiland gesitueerd dat u er zowel zonsopkomst als zonsondergang kunt meemaken. De stijl laat zich het best omschrijven als Noord-Afrikaans, met verblindend witte bogen en koepels, meubels van natuurlijke materialen, aardewerken tegels en lange wapperende gordijnen. Moorse flair, direct aan het smetteloos witte poederzand van Maundays Bay.

TIPS & TOPS VAN CAP JULUCA:

  • 66 kamers en 42 suites met zicht op zee; wij adviseren een privézwembadsuite of een villa voor ongeëvenaarde privacy
  • Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom; voor gezinnen die samen reizen zijn er diverse onderling verbonden kamers beschikbaar
  • Pak de fiets, een golfkarretje of het Volkswagenbusje om u te verplaatsen over het ruime terrein
  • Wissel een sublieme ceviche in de club af met een Italiaanse pasta van Cipriani en geroosterde ribs van Cap Juluca's vintage foodtruck op het strand
  • Geen zin in zand tussen uw tenen? Relax aan het met ligbedden en cabana’s omzoomde zwembad
  • Geniet van massages en schoonheidsbehandelingen in de Arawak spa of op het strand
  • Van zeillessen op open water tot kajakken door verborgen inhammen en baaien, er is van alles te beleven
  • Ga lunchen op privé eiland Sandy Island dat alleen per boot te bereiken is
  • Cap Juluca is gelegen op slechts 10 minuten van Claytan J. Lloyd Airport

 

Rondreizen door Anguilla

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top