Tortola

Bruisend eiland met een rijke geschiedenis

Tortola

Bruisend eiland met rijke geschiedenis

Poederachtige witte zandstranden, weelderige groene bergen en beschutte, met jachten gevulde havens kenmerken het eiland Tortola, het grootste en hoofdeiland van de British Virgin Islands.

Ontdek Tortola's geschiedenis met een bezoek aan de uit 1780 daterende Lower Estate Sugar Works Museum, Fort Burt, Mount Healthy Windmill, Callwood's Rum Distillery, JR O'Neal Botanic Gardens, Old Government House Museum en VI Folk Museum.

Zwem bij of wandel over het afgelegen, door palmbomen omzoomde witte zand van tientallen stranden, waaronder Apple Bay, Brewer's Bay, Smuggler's Cove, Long Bay Beach, Elizabeth Beach en Josiah’s Bay Beach om er maar een paar te noemen.

Culinair genieten op Tortola is een ervaring. Geniet van een viersterrendiner in een omgebouwde suikermolen of een bijzondere maaltijd in een pastelkleurige cottage om lokale lekkernijen te proeven. Variatie in gerechten zoals verse kreeft, schelpdieren, pittige geitencurry, Johnny Cakes of  West-Indische roti bieden een heerlijke smaakervaring.

Rondreizen door British Virgin Islands

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top