Virgin Gorda

Exotisch eiland met een rijke historie
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Virgin Gorda

Exotisch eiland met rijke historie

Het op twee na grootste eiland van de British Virgin Islands is een plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid middels de met inheemse planten omzoomde paden in de natuurreservaten van de beschermde nationale parken. Wandel naar Gorda Peak, het hoogste punt van het eiland, voor een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende eilanden. Of breng een bezoek aan the Baths, waar enorme granieten rotsblokken mysterieuze grotten en zoutwaterbaden creëren; een bezoek meer dan waard op Virgin Gorda.

Het rijke erfgoed van de Afrikaanse, Indiase en Spaanse geschiedenis is in overvloed aanwezig. Van de Spaanse ruïnes in het Little Fort National Park tot de Cornish Copper Mines, waar de ruïnes tegen de azuurblauwe zee aan de zuidwestelijke punt van het eiland liggen. Deze verscheidenheid aan invloeden strekt zich uit tot de lokale keuken, winkels en kunst van Virgin Gorda.

Rondreizen door British Virgin Islands

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Virgin Gorda

Rosewood Little Dixie Bay

Ongetemde schoonheid op Virgin Gorda

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top