Kingston

In de voetsporen van Bob Marley

Kingston

In de voetsporen van Bob Marley

Kingston

Of u nu buiten de gebaande paden wil trekken of het spoor van andere bezoekers volgt, Kingston heeft een sfeer die u telkens zal verbazen. Na een aardbeving in 1692 die Port Royal verwoeste, werd Kingston gesticht als een plek voor overlevenden. De hoofdstad van Jamaica is het culturele mekka van het eiland. Laat u betoveren door het ritme van de drums en het bruisende nachtleven, bezoek een kunstgalerij of geniet van geweldige uitzichten over de stad van op de heuvels.

BOB MARLEY

Jamaica’s icoon Bob Marley groeide op in Trenchtown, een buitenwijk van Kingston. De wijk wordt de bakermat van de reggae genoemd en zorgde voor inspiratie voor het lied ‘No woman, No Cry’. Breng een bezoek aan het Bob Marley Museum, waar de zanger tot zijn dood gewoond heeft en vele van zijn beroemde liedjes schreef. Bij Emancipation Park vindt u het prachtige kunstwerk gemaakt door Laura Facey dat de naam Redemption Song kreeg naar het lied van Bob Marley. Het beeld symboliseert een man en vrouw starend naar de hemel die het leed van de slavernij overleefden.

 

Rondreizen Jamaica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Kingston