Negril

Ontdek de oogverblindende natuur

Negril

Kilometerslange zandstranden, uitstekende snorkelspots, oogverblindende zonsondergangen en dat samen met een flinke dosis reggae, dat is Negril.

OOGVERBLINDENDE NATUUR

Het zeewater van dit deel van Jamaica is glashelder wat prachtige snorkelspots oplevert. U kunt al snorkelen vanaf de kust, maar wilt u meer, dan trekt u er beter met een boot op uit. Tropische vissen, de mooiste stukken koraal, speur de zeebodem af op zoek naar zeeleven. Geniet ’s avonds van de wondermooie zonsondergang. Schitterende roze, paarse en diepblauwe kleurschakering wisselen elkaar af wanneer de zon langzaamaan achter de horizon verdwijnt. Op een half uur rijden van Negril vindt u de Blue Hole Mineral Spring. Zoek verkoeling in deze ondergrondse watergrot. Neem de ladder, of waagt u zich aan een sprong van maar liefst zes meter naar beneden?

WOESTE ROTSKUST

Naast prachtige stranden heeft Negril ook een woeste rotskust met hoge kalkstenen rotsen die boven het hemelsblauwe water uitsteken. Neem een scooter en rij naar West End, zoek een leuke bar of restaurant en vergaap u over het prachtig uitzicht over de rotsen en het water.

DANS OP DE BEAT VAN REGGAE

Negril heeft een opzwepend nachtleven en is the place to be voor een avondje dansen op Jamaicaanse reggae-klanken. Bij Seven Mile Beach vindt u leuke bars waar live muziek weerklinkt tot in de late uurtjes.

Rondreizen door Jamaica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Negril 

The Caves Hotel

Verleidelijke oase op kalkstenen kliffen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top