Ocho Rios

De tuin van Jamaica

Ocho Rios

DE TUIN VAN JAMAICA

Ocho Rios is het groene hart van Jamaica, tropische groene heuvel rijken tot aan de stralende witte zandstranden. Net buiten de stad vindt u verschillende mogelijkheden om de schitterende natuur te ontdekken. Via een moderne kabelbaan bereikt u Mystic Mountain van waar u een prachtig uitzicht heeft over de kust. Scheer van boom tot boom tijdens een avontuurlijke zipline of zoef naar beneden in een Jamaica-bob.

Een unieke ervaring wacht op u wanneer u naar Dunn’s River Falls trekt. Het water van de gelijknamige rivier stort via verschillende watervallen van 55 meter hoogte naar beneden en mondt direct uit in de Caribische Zee. De waterval dankt zijn magie ook aan de natuurlijke treden die onderbroken worden door kleine, heldere lagunes. Beklim onder leiding van een gids de waterval, wanneer de u 55 meter hoge top bereikt, geniet u van een paradijselijk uitzicht over de jungle van Ocho Rios. Erg uniek!

Trek naar White River waar u per bamboevlot door een kanaal glijdt dat wordt omzoomd door kleurrijke vissersboten. Delen van de rivier, waaronder Blue Hole en Island Gully Falls, hebben een betoverende turkooizen tint die u smeken om een duik te nemen.

Rondreizen door Jamaica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Ocho Rios 

GoldenEye

Licence to Chill op Jamaica

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top