Port Antonio

Ongerepte oase van rust

Port Antonio

RUSTIGE EN MOOIE OASE

Port Antonio blijft met zijn ongerepte, weelderige natuur in uw geheugen gegrift staan. Dompel u onder in de indrukwekkende omgeving van de Blue Mountains – of in het rustige water van de Blue Lagoon. Maak een bamboevlot tocht over de Rio Grande, leer op een van de vele plantages over de koffieproductie of bezoek de door het tropische oerwoud omgeven Somerset en Reach Falls. Ontdek de charmes van de Nonsuch grotten en de Athenry tuinen en laat u betoveren door de aanwezige kolibries.

BLUE MOUNTAINS NATIONAL PARK OF JAMAICA

Met meer dan 15 kilometer aan natuurpaden, kunt u hier genieten van prachtige natuurwandelingen. De Blue Mountain Peak Trail brengt u naar het hoogste punt van het eiland, een intensieve wandeling waarbij het weelderige bladerdak plaats maakt voor een elfachtig bos eens u de top bereikt.

Het nationale park is een van de grootste trekvogelsites in het Caribische gebied. Verschillende inheemse vogels maar ook zangers, merlins, valken en ijsvogels vertoeven er graag, observeer hoe ze aan de winter ontsnappen.

Het Blue Mountains National Park of Jamaica is de historische thuisbasis van de Bovenwindse Marrons. Volg een rondleiding door de gemeenschap in Scott’s Hall of Moore Town en leer meer over de ‘eerste bewakers’ van het bos. Marrons zijn Afrikanen die weigerden zich te onderwerp aan dwangarbeid op plantages en hun vrijheid verdedigden tegen het formidabele terrein van de Mountains. Ze ontwikkelden zich als een aparte gemeenschap met een eigen unieke taal, keuken, wetten en levensstijl. Een unieke culturele ontdekking!

Rondreizen door Jamaica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top