North St. Lucia

Prachtige stranden en cultuur

North St. Lucia

Prachtige stranden en cultuur

North St. Lucia

Bruisende omgeving

Natuur- en cultuurliefhebbers treden bij Pigeon Island in de voetsporen van de beruchte piraat, Jamb de Bois, die hier een kamp creëerde om Spaanse handelsschepen in een hinderlaag te lokken. In 1972 legde de regering een weg aan om dit aparte eiland te verbinden met het hoofdeiland. Geniet van de geschiedenis en natuur wanneer u klimt rond de ruïnes van Fort Rodney en ziet hoe de natuur zich rondom de overblijfselen van de ruïnes heeft genesteld. Vlak voor de kust van Pigeon Island kunt u de wateren verkennen tijdens een fantastische zeiltocht.

North St. Lucia is ook de thuisbasis van de stad Rodney Bay waar zich enkele van de beste stranden en populaire uitgaansgelegenheden bevinden. Waag u op het water bij Plantation Beach om te surfen en watersporten. Of beproef uw geluk bij Treasure Bay Casino met kaarten en roulette.

Rondreizen St. Lucia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!