Jerevan

De oudste stad ter wereld

Jerevan

De oudste stad ter wereld

De hoofdstad van Armenië Jerevan is een van de oudste steden ter wereld, gelegen aan de rivier Hrazdan en aan drie zijden omringt door hoge bergtoppen. Verken groene stadsparken, moderne restaurants, reusachtige pleinen en talloze musea, en een bezoek aan het fraai gelegen Khor Virap klooster biedt u een betoverend uitzicht op de berg Ararat. De absolute aanrader van de stad is het Nationale Genocide Momument dat in 1995 werd geopend. Er brandt een eeuwige vlam voor de 1,5 miljoen mensen die werden gedood tijdens de genocide. Veel hoogwaardigheidsbekleders bezochten deze plek, waaronder presidenten en pauzen.

Vanuit Jerevan is de stad Echmiatsin, het religieuze centrum van Armenië, makkelijk te bereiken. Echmiatsin is voor Armeniërs een heilige stad en wordt ook wel het Vaticaan van Armenië genoemd.

Rondreizen door Armenië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top