Hotel Føroyar

Open uw zintuigen

Hotel Føroyar

Ga op in de natuur

Ontworpen door bekende Deense architecten Friis & Moltke biedt Hotel Føroyar stijlvol comfort verscholen in de uitgestrekte natuur van de Faeröer. Het heeft een schitterende ligging in een vallei, op steenworp afstand van TórshavnMet een dak bedekt door gras valt het prachtig weg in de groene omgeving, en enorme raampartijen bieden panoramisch zicht op het omliggende natuurschoon. Adem de frisse lucht in, ruik het gras, luister naar het geluid van de bergen en eet als een local. Stimuleer al uw zintuigen en ga op in de natuur, Where the world can't find you...

Tips & tops Hotel Føroyar:

  • Verblijf in een ruime en modern ingerichte kamer of suite
  • Geniet van een lokale en seizoensgebonden maaltijd in Ruts restaurant
  • Magnifiek uitzicht over Tórshavn, Nólsoy en het fjord terwijl u dineert
  • Thuisbasis van kunstwerken van enkele van de meest invloedrijke en iconische kunstenaars van de eilanden
  • Verwen uzelf met een spabehandeling in Ress Spa
  • Via een verscholen pad loopt u door een klein bos rechtstreeks naar Tórshavn

Rondreizen door Faeröer Eilanden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top