Hotel Havgrím

Een uitzicht om bij weg te dromen

Hotel Havgrím

Puur genieten

Een ieder die Faeröers nieuwste boetiekhotel, Hotel Havgrím, binnentreed, wordt verwelkomd door een relaxte en informele sfeer waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het voormalige commandeurshuis is prachtig gerenoveerd met behoud van de originele elementen en kenmerken. De inrichting van de kamers is geïnspireerd op het fjord met het steeds wisselende kleurenpalet van de zee en de lucht.

Het hotel is direct aan de kust van Úti við Strond en op steenworp afstand van het historische fort Skansin gelegen en biedt overweldigende uitzichten. Het centrum en oude deel van de stad Tórshavn zijn op loopafstand. Havgrím is omgeven door natuur en de zee en in ieder seizoen een bezoek waard. 'Where the world can't find you...'

Tips & tops Havgrím Hotel

  • Kleinschalig boetiekhotel met kamers in verschillende grootte en stijl
  • Boek de commodore suite voor het allerbeste uitzicht
  • Pal gelegen aan de kust
  • Geniet van een kop koffie bij het eigen koffiehuis Kaffihúsið
  • Eigen bron voor warm water en verwarming

Rondreizen door Faeröer Eilanden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top