Royal Champagne Hotel & Spa

Luxe toevluchtsoord met uitzicht op de wijngaarden van Champagne
Royal Champagne Hotel & Spa
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Royal Champagne Hotel & Spa

Fenomenaal uitzicht op weelderige wijnlanden

Middenin de Champagne streek vindt u een ware parel, het charmante en luxe Royal Champagne Hotel & Spa. Elk van de met zorg ingerichte suites biedt een adembenemend uitzicht op de u omringende wijngaarden vanaf uw eigen balkon of terras. Wandel door de uitgestrekte wijngaarden, bezoek de nabijgelegen stad Reims of ontdek de omgeving per boot over de Marne rivier. Natuurlijk mag een bezoek aan een Champagne-huis tijdens uw verblijf niet ontbreken. Na een dag vol indrukken komt u volledig tot rust in de spa van het hotel. Dit is leven als God in Frankrijk. Where the world can't find you...

Tips & Tops Royal Champagne Hotel & Spa:

  • Droom weg in de luxe suites waar het u aan niets ontbreekt
  • Geniet van een overheerlijk diner in het hoteleigen Michelinster restaurant Le Royal
  • Reserveer een les bij een privé fitnessinstructeur of volg een privé yogales
  • Verwen uzelf met een heerlijk glas champagne terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op de bron van uw drankje
  • Een prijzenregen van awards, onder andere voor ‘Best Hotel in France’’ en  ‘Best Location’

Rondreizen door Frankrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top