Geothermische baden en spa’s

Ervaar volledige ontspanning op traditionele wijze

Geothermische baden en spa’s

Ervaar volledige ontspanning op traditionele wijze

Geothermische baden en spa’s

Traditionele gezonde ontspanning

Een natuurlijk wonder dat sterk verwant is aan de IJslandse cultuur is het gebruik van geothermisch warm of heet water. De spa is een moderne uitvinding, maar genieten van de verschillende gezondheidsvoordelen van baden in thermale baden is een traditie in IJsland die teruggaat tot de nederzetting.

De luxe van geothermisch verwarmd water wordt de laatste tijd ook in toenemende mate benut in de luxe spa-omgeving. De bekendste hiervan is de Blue Lagoon, gelegen in een lavaveld op het schiereiland Reykjanes, niet ver van Reykjavík. En, hoe onwaarschijnlijk het ook mag klinken, Reykjavík heeft zijn eigen geothermische strand, met wit zand en warm oceaanwater (geholpen door een kleine geothermische injectie). Of kom volledig tot rust in het unieke en nieuwe Sky Lagoon gelegen op een paar minuten rijden van Reykjavik waarbij u vanuit de spa kunt genieten van spectaculaire uitzichten daar waar de lagune  overgaat in de Atlantische Oceaan. Toch zijn er mensen die zweren bij de gezondheidsvoordelen van zwemmen in de koude oceaan, dus elke dag zul je IJslanders zien genieten van een duik in de koude Atlantische Oceaan

Rondreizen IJsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Geothermische baden en spa’s

Inspiratie reizen voor Geothermische baden en spa’s