Oostfjorden

Wonderlijke contrasten in het Oosten

Oostfjorden

Wonderlijke contrasten in het Oosten

De Oostfjorden, die zich uitstrekken van Borgarfjorour Eystri in het noorden tot Berufjorour in het zuiden, bestaan uit een majestueus landschap van tientallen kilometers kustlijn, imposante fjorden, glinsterende meren, torenhoge watervallen en weelderige bossen. Charmante vissersdorpen en kleurrijke cafés worden afgewisseld met afgelegen natuurschoon, wilde dieren en vele diepe fjorden als de Borgarfjorour, Seyoisfjorour en Faskruosfjorour.

Alle gedachtes en prikkelingen bezinken in het landschap, één met de natuur in ultieme stilte aan de oostkust van IJsland. Where the world can't find you...

Rondreizen door IJsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top