Zuid-IJsland

Adembenemende landschappen en cultureel erfgoed

Zuid-IJsland

Zuid-IJsland is een vulkanisch paradijs dat rijk is aan adembenemende landschappen en cultureel erfgoed. Talrijke vulkanen, warmwaterbronnen, spuitende geisers, torenhoge watervallen en gletsjers vullen dit betoverende deel van het 'Land van vuur en ijs'. Het zuiden van IJsland is de thuisbasis van de meest populaire natuurlijke bezienswaardigheden. Verken de grootste gletsjer van Europa in het Vatnajokull National Park, maak een boottocht langs drijvende ijsbergen in de Jokulsarlon gletsjerlagune en vang een glimp op van het magische Noorderlicht. Breng een bezoek aan het Thingvellir National Park, een UNESCO-werelderfgoed en een hoogtepunt van de populaire Golden Circle-route; de Great Geysir, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van IJsland, en Gullfoss, een krachtige waterval van twee verdiepingen. Where the world can't find you...

Rondreizen door IJsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Zuid-IJsland 

Panorama Glass Lodge

Romantische glazen chalets in het natuurlijke zuiden

Skálakot Manor Hotel

Luxe herenhuis in het zuiden

ION Adventure Hotel

Luxe boetiekhotel op de lavavelden van Selfoss

Hotel Rangá

Funky lodge op het platteland van Hella

Hotel Geysir

Viersterrenhotel met uniek uitzicht op wereldberoemde geiser in Zuid-IJsland

Umi Hotel

Intiem familiehotel nabij beroemde vulkaan aan de zuidkust

360° Boutique Hotel & Thermal Baths

Panoramische uitzichten en industrieel design in Selfoss

INSPIRATIE VOOR Zuid-IJsland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top