Sicilië

Oude beschavingen en idyllische landschappen

Sicilië

Oude beschavingen en idyllische landschappen

Op het eiland Sicilië zijn nog vele schatten uit oude beschavingen te vinden. Bewonder de bouwwerken die door de Grieken, Romeinen, Spanjaarden en Arabieren zijn achtergelaten in dit prachtige deel van Italië en nu schitteren in de mediterrane zon. Ontdek charmante kleine steden en citroen- en sinaasappelplantages in het heuvelachtige landschap. Beklim de Etna en rijd langs de grillige kustlijn die wordt bepaald door zoutpannen, stranden en kliffen. Ga bij een wijnboer langs voor een wijnproeverij en strijk neer op het terras van een lokale trattoria voor een smaakvolle maaltijd.

Actieve vulkanen en diepblauwe zee

Maak de oversteek naar het noordoosten en kom uit bij de parels Lipari, Vulcano, Salina, Stromboli, Filicudi, Alicudi en Panarea die samen de  vulkanische Eolische eilanden vormen. Zie hier spectaculaire landschappen, de lava in zee stromen en de diepblauwe zee afsteken tegen de rotsachtige kust.

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Sicilië 

Baglio Occhipinti

Beleef een authentiek Siciliaans sprookje

Hotel Signum

Authentiek boetiekhotel in het hart van de Eolische eilanden

Masseria Susafa

Siciliaanse gastvrijheid op een eeuwenoud landgoed

INSPIRATIE VOOR Sicilië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top