Rosselli

Vorstelijk hotel in Valetta
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Rosselli

Vorstelijke residentie

Wat ooit de residentie van de avant-garde goudsmid en filantroop Rosselli was, is nu een vorstelijk hotel in hoofdstad Valletta. Het elegante vijfsterrenhotel met een door Michelin bekroonde keuken huist in een 17e-eeuws gebouw waar het interieur een eigentijdse weerspiegeling is van de artistieke barok. Vlei u neer aan het zwembad op het dakterras, leun achterover en geniet van het fenomenale uitzicht op de koepel van de Basiliek, de torenspits van de kathedraal, de haven en de schitterende blauwe zee.

Tips en tops van Rosselli:

  • 25 kamers in zes unieke stijlen, waaronder een wellness-suites, Three Herons suites en een royale Sixteen 34 Suite
  • Bistro Grain is gespecialiseerd in shared dining, waarbij u en uw gezelschap kleine gerechtjes delen
  • De verfijnde keuken van het ondergrondse Under Grain werd binnen vier maanden bekroond met een Michelin ster
  • Laat uw Michelin-sterren diner serveren aan boord van een privé jacht
  • Bar en zwembad op het chill-out dakterras
  • Met de prachtige gerestaureerde fontein op de binnenplaats is er geen plek zoals de Rosselli Lounge om tot rust te komen.

Rondreizen door Malta

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top