The Saint John Boutique Hotel Valetta

Retro boetiek hotel in Valetta
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

The Saint John Boutique Hotel Valetta

Eigentijds en urban

Het eigentijdse urban Saint John Hotel in Valetta, het hart van Malta, ligt tegenover het paleis van de Grootmeester van de Orde van Sint Jan. Het werd in de 17e eeuw gebouwd als koopmanswoning, waar de binnenplaats, de statige gangen en traditionele houten balkons - ook wel Gallarija genoemd - nog altijd aan herinneren. Treed binnen in een wereld waar industrieel en vintage regeren en gastvrijheid koning is. Where the world can't find you...

Tips en tops van The Saint John Boutique Hotel Valetta:

  • 21 hotelkamers waaronder twee unieke suites
  • Cheeky Monkey Gastropub is een trendy locatie waar u de sappigste hamburgers eet en verrassende biercocktails proeft
  • Genomineerd voor de World Travel Awards 2020
  • Koploper in hospitality

Rondreizen door Malta

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top