MonteBay Villa

Gelegen in hét Saint Tropez van Montenegro

MonteBay Villa

Luxe villa in een adembenemende omgeving

MonteBay Villa bevindt zich in het Saint Tropez van Montenegro, op loopafstand van het strand van Buljarica. Een prachtige omgeving die wacht om ontdekt te worden. Geniet van de terrasjes en het bruisende nachtleven van Petrovac of Budva, ontspan op de langgerekte stranden van Ulcinj en verken de adembenemende natuur. Neem een verfrissende duik in het zwembad dat uitkijkt op de bergen en keer daarna terug naar uw comfortabele kamer en geniet van het adembenemende uitzicht op de zee of de bergen. Laat de drukte van alledag achter u en dompel u onder in rust en schoonheid. Where the world can't find you...

Tips & Tops MonteBay Villa:

  • Kleinschalige accommodatie met 3 standaard kamers en 3 suites
  • Geniet van een heerlijke cocktail in de prachtige tuin van het hotel
  • Het hotel biedt tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten of prachtige excursies om de omgeving te ontdekken
  • Huur een auto bij de receptie en ga zelf op ontdekking

 

 

Rondreizen door Montenegro

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top