Vila Monte Farmhouse

Exclusiviteit in de Algarve
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vila Monte Farmhouse

Luxe verblijf in de Algarve

In de prachtige en rustige omgeving van de Algave bevindt zich tussen de sinaasappelbomen het sfeervolle Vila Monte Farmhouse.  Bezoek vanuit deze accommodatie Ria Formosa, een van de zeven natuurwonderen van Portugal of huur een auto en ontdek de spectaculaire kust van de Algarve. Eenmaal terug in Vila Monte Farmhouse kunt u ontspannen in een van de twee zwembaden of geniet op het terras van een heerlijke cocktail. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Vila Monte Farmhouse

  • Keuze uit luxe kamers en suites of ga voor volledige privacy met de privé villa Indigo
  • Geniet van overheerlijke maaltijden in het Á Terra restaurant met ingrediënten uit eigen tuin
  • Neem deel aan de activiteiten die het hotel organiseert zoals paardrijden, bezoek aan een markt met de chef-kok, boottocht of een trekking
  • Volg een van de inspirerende sessies van Janet Shook, zij is een instructeur van onder andere Kundalini en Hatha Yoga

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Vila Monte Farmhouse

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top