Bucovina

Orthodoxe kloosters in authentiek Roemenië

Bucovina

Kloosters en fresco’s

Maak kennis met eeuwenoude tradities en folklore te midden van een schitterende natuur. In het noorden van het land, grenzend aan Oekraïne vindt u de beschilderde orthodoxe kloosters van Bucovina. De kloosters met hun prachtige freso’s staan niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Breng een bezoek aan Sucevita met zijn bijzondere schilderingen van Bijbelse taferelen over hemel en aarde en de levens van Maria en Jezus. Ook de kloosters van Moldovita en Voronet zijn de moeite waard om te bezoeken. Het is Bucovina waar u het plattelandsleven van Roemenië leert kennen. Boeren bewerken het land nog met de hand en de wegen worden in deze traditionele regio gedeeld met paard en wagens.

Rondreizen door Roemenië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top