Four Seasons Hotel Prague

Ongeëvenaarde elegantie aan de Moldau

Four Seasons Hotel Prague

Luxe en elegantie aan de rivier

Four Seasons Hotel Prague heeft een bevoorrechte locatie met uitzicht op de Karelsbrug, de rivier de Moldau en de betoverende Praagse Burcht. Dit vijfsterrenhotel in de hoofdstad van Tsjechië bestaat uit drie aan de Moldau gelegen panden die intern zijn verbonden. Kenmerkend zijn de oorspronkelijke historische façades die uit de twintiger jaren zijn behouden. In de ruimtes wordt barok gecombineerd met de neoclassicistisch en neorenaissance stijl. Restaurant CottoCrudo is tijdens uw verblijf  zeker een bezoek waard. Laat u gastronomisch verrassen door chef-kok Leonardo di Clemente die wordt geroemd om zijn traditionele gerechten met een spicy mediterrane touch.

Tips & Tops Four Seasons Hotel Prague:

  • Alle kamers beschikken over een fraaie badkamer met diep marmeren ligbad
  • In stijl gedecoreerde suites met uitmuntende bedden, klassieke fauteuils, Ottomaanse bank en schrijftafel
  • Imposante lobby met kroonluchters en meubilering waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van marmer en koperwerk
  • Zeer hoog service niveau van de uitgebreide, uitstekend Engels sprekende staf
  • Excellente spa faciliteiten: full-body en hot stones massages
  • Ontspan in de smaakvol vormgegeven indoor pool
  • Breng een avond door op het dak van het MIRU pop-up restaurant, genoemd naar het Japanse woord voor 'uitzicht', en proef de Japanse fusionkeuken tegen een achtergrond van dromerige zonsondergangen en stadsgezichten

Rondreizen door Tsjechië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Four Seasons Hotel Prague

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top