Amanruya Bodrum

Turquoise zee, ruïnes en olijfbomen
Aman Resorts

Amanruya Bodrum

Betoverend resort aan zee tussen ruïnes en olijfbomen

Amanruya Bodrum is prachtig gelegen aan de oevers van de turquoise Egeïsche Zee aan de serene noordkust van het schiereiland Bodrum. Omgeven door heerlijk geurend dennenbos, olijfbomen en cipressen geniet u van veel ruimte, rust en privacy aan de zonovergoten stranden. Bezoek de door de tijd vergeten nabijgelegen Griekse en Romeinse ruïnes, wandel over kronkelende paden naar uw luxueuze pavillion of suite en eindig een geslaagde dag met een duik in uw privézwembad. Ervaar de perfecte combinatie van strand en cultuur in één van de mooiste baaien van Turkije. Where the world can’t find you…

  • Groot marmeren overloopzwembad van 50 meter
  • 36 vrijstaande paviljoens met grote privézwembaden en tuinen
  • Diverse niet-gemotoriseerde watersporten mogelijk
  • Prive-kiezelstrand met een intieme beach club
  • Vier restaurants en een Wine Lounge met Turkse en internationale gerechten
  • Fitness- en yogastudio's, tennisbaan en spa met twee behandelkamers
  • Bezoek de Unesco Werelderfgoed ruïnes Efeze, Priene, Miletus en Didyma

 

 

Rondreizen door Turkije

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Amanruya Bodrum

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top