Isle of Skye

Isle of Skye, geniet van eindeloze wandelroutes, kastelen en adembenemende uitzichten

Isle of Skye

Eindeloze wandelroutes door de ruige natuur, folklores en kastelen

Isle of Skye in Schotland is een prachtige natuurbestemming binnen het Verenigd Koninkrijk. Dit is een bestemming waar u geen massa toerisme tegenkomt en waar u eindeloos kunt zwerven over prachtige wandelroutes. Bezoek op het eiland sprookjesachtige kastelen met mystieke oeroude verhalen! Geniet hier van de adembenemende uitzichten of van witte zandstranden aan een azuurblauwe zee. Dit Schotse eiland heeft enorm veel te bieden. Proost op het goede leven en breng een bezoek aan de beroemde Talisker whisky distilleerderij. Tijdens de Talisker Tasting Tour leert u alles over het maken van whiskey en delen de makers graag hun passie met u. Maak een boottocht om het eiland waarbij u met wat geluk onderweg dolfijnen en prachtige Papagaai duikers kunt spotten.

Rondreizen door Verenigd Koninkrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Isle of Skye

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top