Noord-Ierland

Ontdek de ruige natuur vol historie

Noord-Ierland

Het onverwachte geheim van het Verenigd Koninkrijk

De tijd is rijp om deze prachtige streek behorende tot het Verenigd Koninkrijk te verkennen. Het land van sprookjesachtige kastelen en fabelachtige legenden. Ontdek de historie met zijn monumenten, de kust bij Donegal met zijn ruige, steile kliffen, oeroude gletsjervalleien en vriendelijke steden. Noord-Ierland ligt klaar om door u ontdekt te worden. Donegal National Park is door National Geographic uitgeroepen tot een nog niet ontdekt juweel. Afgezonderd, ver van alle drukte, vindt u in deze isolate streek de mooiste bergen in het Glenveagh National Park. Het ruige landschap is het thuis van edelherten en steenarenden. Fantaseer dat u zelf in een scene of Game of Thrones zit.

In het binnenland bevinden zich prachtige valleien en rivieren die uitnodigen om lange zwerftochten te maken. Een van de mooiste auto routes door het Verenigd Koninkrijk is de Causeway coastal route. Aan deze route ligt Giant's Causeway, een rotsplateau met spectaculaire hoekige rotsformaties, u weet niet wat u ziet! Ga surfen in de ruige zee in Bundoral, een van de coolste surflocaties met passie van muziek en gezellige pubs. In het historische Belfast kunt u een bezoek brengen aan het museum, gewijd aan de legendarische Titanic. De beste manier om de Ierse cultuur, met zijn traditionele volksmuziek te leren kennen is door een lokale pub te bezoeken. Word verliefd op Noord-Ierland!

Rondreizen door Verenigd Koninkrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top