The Fife Arms Braemar

Imposante kunst in Victoriaans decor
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

The Fife Arms Braemar

Imposante kunst in Victoriaans decor

Treed binnen in het unieke hotel  The Fife Arms Braemar en laat u overweldigen door flamboyante luxe in Victoriaanse stijl in wat eens het jachthuis van Koningin Victoria was. Prachtig gelegen in een klein dorpje aan de Dee rivier in de sprookjesachtige Schotse Hooglanden verblijft u daar waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Elke charmante kamer belichaamt een eigen stukje geschiedenis en dompelt u onder in koninklijke weelde. Neem de tijd om het indrukwekkende historische interieur en de maar liefst 14.000 kunstwerken verspreid over het hotel te bewonderen. Geniet van een op zichzelf staande bezienswaardigheid die u niet snel zult vergeten. Het vriendelijke personeel helpt u graag bij het ervaren van een ‘once in a lifetime experience'. Of het nu het regelen van een spannende helicoptervlucht, een privédiner op een speciale locatie of een heerlijke (whisky-)proeverij is. Elke beleving is er hier een van wereldklasse. Kortom, een uitzonderlijk verblijf in dit indrukwekkende deel van het Verenigd KoninkrijkWhere the world can’t find you…

Tips & Tops The Fife Arms Braemar:

  • Diverse sfeervolle types kamers en suites, elk met eigen thema en authentieke details zoals een schilderachtige open haard, een koperen bad en/of prachtig uitzicht
  • De droom van elke kunstliefhebber; de originele Picasso ‘Mousqetaire Assis’ schittert hier aan de muur
  • Ga op zoek naar de aquarel gemaakt door Koningin Victoria zelf
  • Bezoek de imposante bar The Flying Stag, ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar James Prosek
  • Ontspan in de heerlijke spa
  • Dineer in The Clunie Dining Room waar de kunst van het koken op houtvuur tot leven komt
  • Maak een spectaculaire wandeling door dit sprookjesachtige gebied of ga vissen

Rondreizen door Verenigd Koninkrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top